INGREDIENTS:
- 1/2 kg d'espinacs
- 3 llesques de pa
- 3 alls
- 1 ceba
- 2 ous
- 1 got d'aigua
- 1 pastilla caldo d'au concentrat
- Sal
- Comí
- Colorant
- Llorer
- Oli d'oliva verge extra
- Vinagre
CÓM ES FA?
1. Agafem una part dels espinacs, els rentem i els cuinem.
2. Col·loquem els espinacs en un morter amb un all cru i sal.
3. Agafem els altres dos alls i els fregim amb el pa.
4. Omplim el got d'aigua i afegim una mica al morter.
5. Barregem i triturem la mescla del morter i afegim la resta d'aigua. Ho reservem per al pas 9.
7. Pelem la ceba i la triturem. La posem a una paella a foc alt.
8. Afegim la resta d'espinacs a la paella amb vinagre i barregem.
9. Afegim la mescla del pas 5 junt amb el llorer, sal, les espècies i la pastilla de caldo.
10. Cuinem la mescla uns 15 minuts a foc alt.
11. Afegim els ous i barregem.
BON PROFIT!
Alejandra Claure, 1 ESO E
No hay comentarios:
Publicar un comentario