jueves, 22 de noviembre de 2018

GARDEN RECIPES 02: Espinacs bollits



INGREDIENTS:


- 1/2 kg d'espinacs 
- 3 llesques de pa
- 3 alls
- 1 ceba
- 2 ous
- 1 got d'aigua
- 1 pastilla caldo d'au concentrat
- Sal
- Comí
- Colorant
- Llorer
- Oli d'oliva verge extra
- Vinagre

CÓM ES FA?

1. Agafem una part dels espinacs, els rentem i els cuinem.
2. Col·loquem els espinacs en un morter amb un all cru i sal. 
3. Agafem els altres dos alls i els fregim amb el pa.
4. Omplim el got d'aigua i afegim una mica al morter.
5. Barregem i triturem la mescla del morter i afegim la resta d'aigua. Ho reservem per al pas 9.
7. Pelem la ceba i la triturem. La posem a una paella a foc alt. 
8. Afegim la resta d'espinacs a la paella amb vinagre i barregem. 
9. Afegim la mescla del pas 5 junt amb el llorer, sal, les espècies i la pastilla de caldo.
10. Cuinem la mescla uns 15 minuts a foc alt. 
11. Afegim els ous i barregem. 

BON PROFIT!
Alejandra Claure, 1 ESO E

No hay comentarios:

Publicar un comentario