Today we have a recipe that can be done using our OWN CHARDS! Just look how fast they are growing! Amazing!
INGREDIENTS:
- Bledes
- 1 got d'arròs
- 1 ceba
- 2 dents d'all
- Formatge ratllat
- Sal
- Oli
- Espècies
CÓM ES FA?
1. Cuinem l'arròs amb aigua i sal.
2. Piquem la ceba i l'all i els sofregim amb una mica d'oli.
3. Quan l'arròs estigui fet, filtrem l'aigua i l'afegit al saltejat.
4. Bullim durant 3 minuts les fulles de bleda.
5. Farcir-les ratllant formatge, afegint les espècies i deixar que es refredi.
6. Farcir cada fulla amb una cullerada d'arròs amb molt de compte.
7. Embolicar l'arròs amb la fulla de bleda com si fossin regals i col·locar en una safata per afegir-ho al forn.
8. Escalfar al forn uns minuts.... I A MENJAR!!
INGREDIENTS:
- Bledes
- 1 got d'arròs
- 1 ceba
- 2 dents d'all
- Formatge ratllat
- Sal
- Oli
- Espècies
CÓM ES FA?
1. Cuinem l'arròs amb aigua i sal.
2. Piquem la ceba i l'all i els sofregim amb una mica d'oli.
3. Quan l'arròs estigui fet, filtrem l'aigua i l'afegit al saltejat.
4. Bullim durant 3 minuts les fulles de bleda.
5. Farcir-les ratllant formatge, afegint les espècies i deixar que es refredi.
6. Farcir cada fulla amb una cullerada d'arròs amb molt de compte.
7. Embolicar l'arròs amb la fulla de bleda com si fossin regals i col·locar en una safata per afegir-ho al forn.
8. Escalfar al forn uns minuts.... I A MENJAR!!
Laura Sánchez,
1 ESO A
No hay comentarios:
Publicar un comentario