miércoles, 9 de enero de 2019

GARDEN RECIPES 05: Lasanya de verdures

INGREDIENTS:

- Plaques de pasta per lasaña
- 1/2 Porro
- 2 Cebes petites
- 2 Pastanagues
- 1/2 Pebrot vermell
- Un poc de col
- 1 Tassa de tomàquet ratllat o triturat
- 1/4 Tofu
- Alfàbrega
- Llet vegetal
- Farina
- Sal d'herbes
- Nou moscada
- Sal
- Oli

CÓM ES FA?

1. En una cassola o paella posem totes les verdures (menys la col i el tomàquet) tallades a bocins petits. Hi afegim unes gotes d'oli, una cullerada menuda de sal i una tassa menuda d'aigua.
2. Es cou a foc baix, remenant de tant en tant, i quan estiguin fetes hi afegim la col tallada en forma juliana.
3. Deixem que es faci la col i li afegim el tofu ratllat molt fi, el tomàquets i l'alfàbrega.
4. En una altra paella preparem la beixamel amb la llet vegetal, la farina, sal i un pessic de nou moscada.
5. Muntem la lasanya posant en el fons del bol unes gotes d'oli. Les escamparem amb paper de cuina per tot el bol i per cada una de les plaques de pasta.
6. Després, fem l'estructura de la lasanya de la següent manera:
Verdures - Placa pasta - Beixamel - Placa pasta - Verdures - Placa pasta - Beixamel...
7. Una vegada muntada, afegim beixamel per sobre i pa ratllat o formatge ratllat (a gust).
8. Finalment, ho fiquem al forn durant 30 minuts a 180ºC... 
... i llest!

Bon profit!
Yunkai Chen,
 1 ESO E

No hay comentarios:

Publicar un comentario